Πέθανε ο επί 24 χρόνια πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός

Πέθανε ο επί 24 χρόνια πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός

Η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει ότι ο Μιχάλης Κουρουτός ήταν «ένας από τους κορυφαίους συνδικαλιστές της γενιάς του» - Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχηματαρίου

kouroutos_mixalis
Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο ο Μιχάλης Κουρουτός, που διετέλεσε επί 24 χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Μιχάλης Κουρουτός ήταν «ένας από τους κορυφαίους συνδικαλιστές τής γενιάς του, ένας άνθρωπος που άλλαξε τον ρου των πραγμάτων στον χώρο της Παιδείας, που η φωνή του ακουγόταν δυνατή, πέρα από τα στενά όρια του κόσμου της εκπαίδευσης. Ένας άνθρωπος που αγαπούσαν οι φίλοι και σέβονταν οι αντίπαλοι».

Η κηδεία του Μιχάλη Κουρουτού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20/12, στις 4 μ.μ. στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχηματαρίου.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επηρεάσει η κακοκαιρία «Κάρμελ» την Αττική, χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα τη νύχτα του Σαββάτου


Ο Μητροπολίτης Δράμας μηνύει αντιεμβολιαστές για fake αναρτήσεις στο Facebook


Mοριακό τεστ ειδικά για τη μετάλλαξη «Όμικρον» ανέπτυξαν ερευνητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης