Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο «φως» με τοξικομανή, ο οποίος έναντι αμοιβής, έκανε εμβόλιαγια άλλους.
Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες ο τοξικομανής πήγε στο Λοιμωδών να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, έχοντας στα χέρια του την ταυτότητα ενός 26χρονου.
Ο ίδιος, όπως έγινε γνωστό, έχει γεννηθεί το 1975, άρα είναι 46 χρονών. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν το τι προσπαθούσε να κάνει και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Μετά από έρευνα συνέλαβαν τον ίδιο αλλά και τον 26χρονο ο οποίος του είχε δώσει χρήματα προκειμένου να κάνει για εκείνον το εμβόλιο.
Εξετάζεται να έχει επαναλάβει και άλλες φορές το ίδιο και με άλλους πολίτες, κάνοντας αντί για εκείνους το εμβόλιο. Ειδήσεις σήμερα:
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.