«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το αυτοκίνητο θα έβγαινε στον κεντρικό δρόμο», λέει ο άνδρας που έσωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το αυτοκίνητο θα έβγαινε στον κεντρικό δρόμο», λέει ο άνδρας που έσωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά

Τι λέει ο ήρωας που έσωσε τα παιδιά σε ακυβέρνητο αυτοκίνητο - Πώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Screen_Shot_2021-12-16_at_09_10_17
Με αυτοθυσία έσωσε από βέβαιο τραυματισμό τα δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στα Χανιά, το οποίο ξαφνικά ξεκίνησε να κυλάει σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός, ο κ. Νίκος Κουκλινός.

Όπως είπε στην τηελεόραση του ΑΝΤ1, είχε πάει την κόρη του σε μία σχολή ρυθμικής, όταν αντιλήφθηκε πως ένα αυτοκίνητο άρχισε να κατεβαίνει στον δρόμο ανεξέλεγκτο. Η οδηγός προσπαθούσε να βάλει ζώνη στο κοριτσάκι, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, όταν το χειρόφρενο «λύθηκε» κι εκείνη έπεσε στο οδόστρωμα.

«Ήταν ένα παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή το χειρόφρενο δεν έπιανε καλά στο αυτοκίνητο ή το παιδάκι ακούμπησε με κάποιον τρόπο το χειρόφρενο», δήλωσε ο κ. Κουκλινός.

Περιέγραψε πως, χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς αδυνατούσε να το σταματήσει.

Για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων. Τότε βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από το παιδί που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού να σηκώσει την ασφάλεια της πόρτας που ήταν κλειδωμένη. Άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο…

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το αυτοκίνητο δεν θα σταματούσε και θα έβγαινε στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας ατύχημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «αστειάτορας» Παναγιωτόπουλος στο εστιατόριο και οι «Αρβυλαίοι» μαζεύουν τα απόνερα

Μόνο ένας στους δύο φοιτητές παίρνει πτυχίο!

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με «πολικό» ψύχος και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης