Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο και σκότωσε άλλη γυναίκα

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο και σκότωσε άλλη γυναίκα

«Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς. Μία γυναίκα μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά την ακολούθησε μια άλλη, η οποία και την πυροβόλησε», λέει κάτοικος από τη Νέα Μάδυτο στο protothema.gr

asthenoforo_ileia_art
Γυναίκα άνοιξε πυρ εναντίον άλλης γυναίκας μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που δέχτηκε τα πυρά κατέληξε. Όπως αναφέρει το Voria.gr, έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και στο Ιπποκράτειο. Ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. 

Δράστις και θύμα είναι γυναίκες, ενώ δεν υπάρχουν αυτή την ώρα άλλες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

«Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς και αμέσως τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί. Μάθαμε πως μια γυναίκα μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά την ακολούθησε μια άλλη, η οποία και την πυροβόλησε. Είναι Ρομά και οι δυο ενώ καμία δεν εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο. Η μια είναι σίγουρα εδώ της περιοχής γιατί την βλέπουμε την γνωρίζουμε, η άλλη που είναι νεότερη σε ηλικία δεν ξέρω από που ήρθε αλλά και την σχέση της με την άλλη. Σίγουρα έχουν διαφορές αλλά κανένας δεν ξέρει περισσότερα», λέει κάτοικος από τη Νέα Μάδυτο στο protothema.gr

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο- πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

To θύμα φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

Ο κ. Φουντουνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του. Ανέφερε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό η 53χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.



Σύμφωνα με κάτοικο του χωριού τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο που έκανε γύρες στο χωριό ενδεχομένως αναζητώντας την 53χρονη.






Την ίδια στιγμή άνδρες, ασφάλεια Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν μέχρι και αυτή την ώρα έρευνες στο σημείο του εγκλήματος συλλέγοντας στοιχεία. Μπροστά από την είσοδο του πρατηρίου, συλλέχθηκαν τουλάχιστον τρεις κάλυκες από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε η δράστης και η οποία φέρεται αμέσως μετά τους πυροβολισμούς να μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και απομακρύνθηκε από την περιοχή.



Με πληροφορίες από  GrTimes



Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστος ιερέας 47 ετών και πατέρας πέντε παιδιών πέθανε από κορωνοϊό

Όταν ο Πούτιν δούλευε ως... «ταξιτζής» - «Είναι δυσάρεστο να μιλάω γι' αυτό»

Η Όμικρον εξαπλώνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς, λέει ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης