Με πιστόλι-παιχνίδι λήστεψε φαρμακείο στη Λάρισα!

Με πιστόλι-παιχνίδι λήστεψε φαρμακείο στη Λάρισα!

Η υπάλληλος τρομοκρατήθηκε, καθώς ο ληστής απείλησε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της, κι έτσι του έδωσε 800 ευρώ από τις εισπράξεις

opke
Η εξονυχιστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τη ληστεία που είχε γίνει στις 29 Οκτωβρίου σε ένα φαρμακείο στην πόλη της Λάρισας, οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη, ενός Έλληνα ο οποίος χρησιμοποίησε ένα... παιδικό πιστόλι για να την διαπράξει!

Ο ληστής είχε εισβάλει στο φαρμακείο στην πλατεία Λιβαδακίου όταν βεβαιώθηκε ότι η 38χρονη υπάλληλος ήταν μόνη. Όρμησε μέσα φορώντας σκούφο, προστατευτική μάσκα και γάντια μιας χρήσης για να μην αφήσει αποτυπώματα και ζήτησε τις εισπράξεις, ανοίγοντας το μπουφάν του για να δείξει στην γυναίκα το πιστόλι που είχε περασμένο στη ζώνη του. Η υπάλληλος τρομοκρατήθηκε, καθώς ο ληστής απείλησε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της κι έτσι άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε περίπου 800 ευρώ από την ημερήσια είσπραξη.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κακοποιού, βρέθηκε ένα... πλαστικό πιστόλι- παιχνίδι που χρησιμοποίησε, ενώ κατασχέθηκε και το μπουφάν που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.



Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 προβλέπει για την Ελλάδα ο ΟΟΣΑ

Τα αμαρτήματα της σάρκας δεν είναι τα πιο σοβαρά, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να απαγορεύσει στους νέους να αγοράζουν τσιγάρα εφ' όρου ζωής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης