«Εξετάζονται τα τηλέφωνα του Έλληνα αστυνομικού και της κοπέλας του» αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα

«Εξετάζονται τα τηλέφωνα του Έλληνα αστυνομικού και της κοπέλας του» αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα

Τι αναφέρει για το περιστατικό η γνωστή τουρκική ενημερωτική πύλη Ηaberler.com - Φέρεται να εισήλθαν σε στρατιωτική ζώνη απέναντι από την Ορεστιάδα σημειώνει - Όλο το δημοσίευμα

720_572606_49b36d3081-83de15a46e441e22
Η τουρκική ενημερωτική πύλη www.haberler.com  υποστηρίζει πως ο Έλληνας αστυνομικός με τη σύντροφό του, μπήκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη κοντά στο χωριό Doyran, πολύ κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι από την Ορεστιάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο νέοι συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους που διερευνώνται από τις Αρχές.

Το δημοσίευμα, με τίτλο : «Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός με την σύντροφό του, που εισήλθαν σε στρατιωτική ζώνη στην Αδριανούπολη. Εξετάζονται τα τηλέφωνά τους», έχει ως εξής :

«Ο Βαλασούδης Μανώλης, αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήρθε στην Αδριανούπολη με την κοπέλα του για τουρισμό, συνελήφθη από τη στρατοχωροφυλακή με την αιτιολογία ότι εισήλθε σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη.

Ο Βαλασούδης Μανώλης, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης, ήρθε στην Αδριανούπολη με το ιδιωτικό του όχημα και την κοπέλα του της οποίας το όνομα δεν ανακοινώθηκε

ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, ο Μανώλης διαπιστώθηκε ότι μπήκε στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη κοντά στο χωριό Δουράν, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα.

Ο Μανώλης και η κοπέλα του συνελήφθησαν από την στρατοχωροφυλακή και οδηγήθηκαν στη Διοίκηση Χωροφυλακής της Περιφέρειας Κεσάνης.

ΕΡΕΥΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε η Γενική Εισαγγελία της Κεσάνης, εξετάστηκαν τα κινητά τηλέφωνα και τα υλικά που είχαν πάνω τους  ο Έλληνας αστυνομικός Μανώλη και η φίλη του. Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη».

haberler6_12


Ειδήσεις σήμερα:

Προπληρωμή επιδομάτων ανεργίας ΟΑΕΔ - Δώρο Χριστουγέννων: Από αύριο η προπληρωμή τους

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - ΟΠΕΚΑ: Στις 15 Δεκεμβρίου η πληρωμή της προσαύξησης στους δικαιούχους

Καιρός: Βροχές από το βράδυ στην Αττική, χειμωνιάτικες θερμοκρασίες στη χώρα από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης