Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

O καθηγητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου -  Σε βίντεο ντοκουμέντο ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος

xilodarmos-epal

Απολύεται ο εκπαιδευτικός που χτύπησε μαθήτρια , μετά την υπογραφή της καταγγελίας της σύμβασής του, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Ετσι, συνήλθε άμεσα , την αμέσως επόμενη ημέρα , το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) , το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά . Η εισήγηση έγινε δεκτή από το υπουργείο , υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασή του και απολύεται.

Σημειώνεται ότι αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας. Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως... μέσο συνετισμού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg5pz1cz8bb5-st)


Ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος. Απόλυτη αναστάτωση επικρατεί στην αίθουσα, με τους συμμαθητές της κοπέλας να σπεύδουν να την υπερασπιστούν, με επίθεση κατά του καθηγητή.

Μετά το περιστατικό, οργισμένοι από την απαράδεκτη κίνηση του καθηγητή, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

O καθηγητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» Βρετανών ειδικών για τη μετάλλαξη Omicron, «πλήρως εμβολιασμένοι πάνω από τους μισούς που νόσησαν»

«Βλέπω το μωρό μόνο με κάμερα, μετάνιωσα που δεν εμβολιάστηκα» λέει η 26χρονη που διασωληνώθηκε στον όγδοο μήνα

Στους τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση η αναμνηστική, ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης