Καιρός: Ξανά βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη στα δυτικά, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Ξανά βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη στα δυτικά, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός σήμερα: 1η Δεκεμβρίου με τοπικές βροχές και χιόνια, συνεχίζεται το χειμωνιάτικο σκηνικό και αύριο - Σε ποιες περιοχές θα δούμε 20άρια

kairos-ditika-kairospempti-vroxes
Με ήλιο και τσουχτερό κρύο μπήκε ο Δεκέμβριος ρίχνοντας απότομα τη θερμοκρασία, με το χειμωνιάτικο  σκηνικό του καιρού να συνεχίζεται και την Πέμπτη.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες έρχονται ξανά στα δυτικά από την Πέμπτη. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν, ενώ παράλληλα τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και ενδεχομένως στη Θράκη.

Η κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ημέρες αρκετές περιοχές της χώρας προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα και δημιουργώντας αρκετά προβλήματα, υποχωρεί για 24 ώρες, ωστόσο από αύριο τα δυτικά τμήματα της χώρας θα επηρεαστούν με νέο σύστημα κακοκαιρίας. 

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.


Κλείσιμο

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15, στην Ήπειρο από -2 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 6 έως 18 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι  σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 Μποφόρ και στο Ιόνιο τα 6 μποφόρ τοπικά.

kairospempti-emy-ditika-vroxes


Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα σε Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη: Προβληματίζουν τα κοινά σημεία στο παρελθόν του μητροκτόνου και του συζυγοκτόνου

Η πολυτάραχη και γεμάτη απώλειες ζωή του Ανδρέα Γεωργίου: Ο εφιάλτης του AIDS και ο αγώνας για καταξίωση

Μητσοτάκης: Αν δώσουν έγκριση οι ειδικοί να ανοίξουμε την 3η δόση και στους 4 μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης