Σεισμός τώρα στην Κρήτη: Άλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε μόλις πέντε χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με μικρό εστιακό βάθος
Ασθενής σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου, στις 14:08 μόλις πέντε χιλιόμετρα νότια του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος μόλις πέντε χιλιομέτρων.
Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε και στις 10:59 το πρωί της Πέμπτης, μόλις επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος 15,9 χιλιομέτρων.
Η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στην Κρήτη, μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 με μέγεθος έξι Ρίχτερ, και δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με όσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Σεισμολογικού Ινστιτούτου, η σημερινή σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 Ρίχτερ.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη νέα σεισμική δόνηση
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία