Έκκληση απευθύνει προς όλες και όλους του δικηγόρους ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εκπροσώπηση- Έμπρακτα Δίπλα στο Δικηγόρο» Αλέξανδρος Μαντζούτσος, προκειμένου οι συνάδελφοι του να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στα εκλογικά τμήματα του ΔΣΑ για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ο κ. Μαντζούτσος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ψηφίζουμε 1 φορά κάθε 4 χρόνια, ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη».
Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι κατά το διήμερο των εκλογών «δεν θα είναι στημένος έξω από τα εκλογικά τμήματα να ενοχλεί γνωστούς και αγνώστους μήπως βγάλει καμιά ψήφο παραπάνω», αλλά θα είναι στο Σύλλογο, έτσι ώστε «όποιος θέλει να έρθει να τον συναντήσει ή να επικοινωνήσει μαζί του».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα