Νεκρός εντοπίστηκε ο άντρας ηλικίας περίπου 65 ετών που αγνοούνταν στην περιοχή του Βρανά Βαρθολομιού στην Ηλεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr,πρόκειται για εκπαιδευτικό που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε μέσα σε χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας και τον οδήγησε στο θάνατο.
Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αρδευτικό κανάλι, που βρίσκονταν στον δρόμο, ενώ επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Προβλήματα από την κακοκαιρία και στο νομό Ηλείας - Δείτε βίντεο
Ηκακοκαιρία προκάλεσε πλημμύρες και αρκετά προβλήματα στην Ηλεία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα.
Στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε σημαντικά και υπάρχουν πληροφορίες για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια, όπως καταγράφει το ilialive.gr.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.