Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά της κακοποίησης γυναικών
Στην πλατεία Κλαυθμώνος ένωσαν τις φωνές τους ΑΔΕΔΥ, φεμινιστικές οργανώσεις, φορείς, συλλογικότητες και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, πραγματοποιώντας πορεία προς τη Βουλή
Συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος ένωσαν τις φωνές τους ΑΔΕΔΥ, φεμινιστικές οργανώσεις, φορείς, συλλογικότητες και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, πραγματοποιώντας πορεία προς τη Βουλή.
Με αφορμή την πορεία η τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο της λεωφόρου Αμαλίας από το ύψος της λεωφόρου Συγγρού και από τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία