Σεισμός τώρα στην Κρήτη: Νέα ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε μόλις τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με μικρό εστιακό βάθος
Νέα ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, στις 15:03, μόλις τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος μόλις πέντε χιλιομέτρων. Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:59 το πρωί της Πέμπτης, μόλις επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος 15,9 χιλιομέτρων.
Χθες, Τετάρτη σημειώθηκε άλλη μια ασθενής δόνηση 3 Ρίχτερ στην περιοχή.
Η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται στην Κρήτη, μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 με μέγεθος έξι Ρίχτερ, και δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με όσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη νέα σεισμική δόνηση
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.