Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή στον Thug Slime για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή στον Thug Slime για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό

Στην απολογία του ο τράπερ υποστήριξε ότι γνωρίζει το θύμα αρκετά χρόνια, καθώς ζουν στην ίδια γειτονιά - Οι ποινές που επιβλήθηκαν

thug_slime
Στην καταδίκη του γνωστού τράπερ και δυο εκ των συγκατηγορουμένων του για την αιματηρή συμπλοκή στην Λένορμαν και συγκεκριμένα σε καφενείο στον Κολωνό με θύμα νεαρό, κατέληξε σήμερα Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικών της Αθήνας. «Έγινε ό,τι έγινε πάνω στο πήγαινε έλα» είπε ο γνωστός τράπερ στην απολογία του στο δικαστήριο για να δηλώσει, κλείνοντας την απολογία του: «Δε θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να τελειώνουμε. Έχω ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να μου βρει σπίτι για να αλλάξω γειτονιά να μείνω μακριά από αυτά τα πράγματα».

Το δικαστήριο, με την απόφασή του, επέβαλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή. Την ίδια ποινή επέβαλε και σε έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του. Ωστόσο και στους δυο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας.

Στον άλλον κατηγορούμενο, ο οποίος και είχε την αντιδικία με το θύμα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 36 μηνών με τριετή αναστολή. Αντίθετα, αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία. Πάντως, στην αγόρευσή του στη δίκη ο εισαγγελέας είχε προτείνει την μετατροπή της κατηγορίας προς το ελαφρύτερο, χωρίς να γίνει αυτό δεκτό από το δικαστήριο.

«Ήταν ερειστικός»

Στην απολογία του ο τράπερ υποστήριξε ότι γνωρίζει το θύμα αρκετά χρόνια καθώς όπως είπε ζουν στην ίδια γειτονιά. Ο κατηγορούμενος μεταξύ άλλων είπε στο δικαστήριο: «Το θύμα ήταν εριστικό και προκλητικό πάντα. Ο φίλος μου (εννοεί συγκατηγορούμενό του) ήταν αναστατωμένος με το θύμα, το οποίο πέρασε από το σημείο που βρισκόμασταν και έκανε χειρονομίες προς σε εμάς. Αναστατωθήκαμε μεταξύ μας και είπαμε να πάμε στο μαγαζί που δουλεύει για να συζητήσουμε. Βγαίνουμε από το αμάξι, ο παθών ήταν απ έξω και άρχισε να μας βρίζει. Ο φίλος μου τον ακολούθησε στο μαγαζί. Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε».

Ακόμη, ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή είχε ανέβει, όπως είπε, η αδρεναλίνη και ήταν θολωμένος. «Είδα το θύμα να τρέχει προς το μέρος μας με μαχαίρι και να μας λέει «θα πεθάνετε». Βγήκε έξω το θύμα και πέτυχε το φίλο μου κάτω από το στήθος».

Πρόεδρος: Πήγατε να τους χωρίσετε με τα μαχαίρια στο χέρι;

Τράπερ: Ναι δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.

Πρόεδρος: Πήρατε μαχαίρια για να τους χωρίσετε;

Τραπερ: Πήγαμε όταν έκανε την κίνηση αυτή.

Πρόεδρος: Ναι, αλλά δεν έβγαλε τίποτα.

Τραπερ: Εγώ σας λέω πως σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το μαχαίρι.

Πρόεδρος: Ναι αλλά το χρησιμοποιήσατε;

Τράπερ: Πάνω στο πέρα δώθε.

Πρόεδρος: Μαχαιρώσατε;

Τράπερ: Δεν το θυμάμαι. Λογικά όχι, αλλά μάλλον έγινε. Δεν είχα πρόθεση.

«Καθόμουν στην πλατεία με φίλο μου (σ.σ. συγκατηγορούμενό του) και περιμέναμε τους άλλους δυο κατηγορουμένους. Χτυπούσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι έγιναν κάτι κουβέντες, μια παρεξήγηση με το θύμα. Συμφωνήσαμε να μη κάνουμε κάτι» είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση κατά την απολογία του στο δικαστήριο και συνέχισε: «Το θύμα πέρασε δυο φορές με τη μηχανή από το σημείο που βρισκόμαστε και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Εμείς δεν αντιδράσαμε και πέρασε ξανά κι έκανε τα ίδια. Όποτε εμείς θέλαμε να σταματήσει να γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν βγήκε έξω από την καφετέρια το θύμα είχε άγριες διαθέσεις. Το θύμα έκανε κίνηση ότι θα βγάλει κάτι από την τσέπη του και έτσι έγιναν όλα. Φοβηθήκαμε. Μετά βγάλαμε κι εμείς μαχαίρια για να τον φοβίσουμε. Πάνω στον τσακωμό έγιναν όλα».

«Ήθελαν να με σφάξουν»

Κλείσιμο
Από την πλευρά του το θύμα της επίθεσης, το οποίο δέχτηκε έξι μαχαιριές από τον τράπερ και την παρέα του, είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του στο δικαστήριο: «Μπήκα μέσα στο μαγαζί και έρχονται από πίσω μου. Με κρατούσε ένας και ο άλλος με τον τράπερ με μαχαίρωσαν από πίσω στα πόδια, μηρό, μπράτσο, είχα αιμορραγία. Έτρεξα φοβούμενος για τη ζωή μου. Φύγανε τρέχοντας πιο πάνω δεν προλάβαιναν να μπουν στο αμάξι».

Ανέφερε ακόμη πως αν δεν άρπαζε κι εκείνος ένα κουζινομάχαιρο «θα συνέχιζαν να με μαχαιρώνουν ακόμα».

Ακόμη στην κατάθεσή του, ο νεαρός άνδρας ο οποίος μετά την επίθεση νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, περιέγραψε: «Πιστεύω ότι είχαν πρόθεση να με τραυματίσουν, ήρθαν να με «σφάξουν» χωρίς κανένα λόγο. Με απειλούσαν ότι θα τα ξαναπούμε. Τους φαινόταν αστείο… Τα πρώτα χτυπήματα ήταν στα πόδια αλλά ένα με βρήκε στο νεφρό. Στο νεφρό ήταν στοχευμένο, στην καρδιά δεν ήταν διότι ήμασταν κάτω και παλεύαμε. Στην πάλη ρίχνανε όπου πάει. Είναι ομάδα, έτσι λειτουργούν αυτοί, το έχουν κάνει ξανά, απλά δεν υπήρχαν μάρτυρες, εγώ είμαι τυχερός διότι έγινε στο μαγαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Aπίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης