Λήστεψαν και έδιωξαν τον... γαμπρό πριν από τον αρραβώνα!

Λήστεψαν και έδιωξαν τον... γαμπρό πριν από τον αρραβώνα!

Απροσδόκητη τροπή πήρε ο αρραβώνας στον καταυλισμό των Ρομά στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας

opke
Απροσδόκητη τροπή πήρε ο αρραβώνας στον καταυλισμό των Ρομά στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας για το νεαρό γαμπρό από την Πάτρα και τη μητέρα του, αφού δέχθηκαν επίθεση από τρεις νεαρούς που δεν είδαν με καλό μάτι την επικείμενη τελετή κι έτσι τους λήστεψαν και τους έδιωξαν κακήν κακώς!

Οι δράστες, που είναι συγγενείς, είχαν στήσει ενέδρα το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τον καταυλισμό. Μόλις έφτασε το αυτοκίνητο με οδηγό τον επίδοξο γαμπρό και τη μητέρα του, το ακινητοποίησαν και ο ένας έπιασε από τον λαιμό και τραυμάτισε τον 18χρονο, ενώ ο δεύτερος άρπαξε την τσάντα της 45χρονης μητέρας του που είχε μέσα 950 ευρώ! Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά άρχισαν και να τους πετούν αντικείμενα αναγκάζοντάς τους να φύγουν χωρίς να γίνει ο αρραβώνας!

Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Αιγιαλείας, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν το ίδιο βράδυ δύο από τους τρεις δράστες, στο Αίγιο. Σε βάρος τους σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Η έρευνα συνεχίζεται για να συλληφθεί ο συνεργός τους που έχει ταυτοποιηθεί.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Aπίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης