Πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες στη Λάρισα!

Πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες στη Λάρισα!

Οι νεαρές  δεν είχαν σκοπό να του προσφέρουν τα θέλγητρά τους, αλλά να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε και μάλιστα με... ταχυδακτυλουργικές κινήσεις

211104153539_sex
Συντρίμμια έγιναν τα όνειρα ενός ευκατάστατου 61χρονου για μια νύχτα πάθους με δύο καλλίγραμμες Ρουμάνες κατά πολύ νεότερές του στη Λάρισα, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σκοπό να του προσφέρουν τα θέλγητρά τους, αλλά να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε και μάλιστα με... ταχυδακτυλουργικές κινήσεις!

Όπως κατήγγειλε στους έκπληκτους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 61χρονος, το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις δύο καλλονές ηλικίας 22 και 23 χρόνων στην περιοχή του Μεζούρλου, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου AEL FC ARENA, όπου πάρκαρε και άρχισαν να επιδίδονται σε «καυτές» ερωτικές περιπτύξεις.

Όμως, το «τρίο» μέσα στο αυτοκίνητο πήρε απρόσμενη τροπή όταν εκείνος αντιλήφθηκε ότι η χρυσή αλυσίδα με τον αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ σταυρό που φορούσε στο λαιμό του έκανε φτερά και στη θέση της υπήρχε μια... επίχρυση! Μόλις οι καλλίγραμμες Ρουμάνες κατάλαβαν ότι είχε αντιληφθεί την κλοπή, πετάχτηκαν ημίγυμνες έξω από το αυτοκίνητο και το έβαλαν στα πόδια.

Ο 61χρονος προσπάθησε να τις καταδιώξει, όμως οι δύο νεαρές γυναίκες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν αφήνοντάς τον σύξυλο! Έτσι, ντύθηκε και πήγε στην Ασφάλεια όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες το πάθημά του. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, όμως δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Άρπαξε χρυσή αλυσίδα από το λαιμό γυναίκας

Ταυτοποιήθηκε ο «ελαφροχέρης» που άρπαξε αιφνιδιαστικά μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό μιας γυναίκας η οποία περπατούσε μέρα- μεσημέρι στην Χαλκίδα, την περασμένη Πέμπτη. Πρόκειται για έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ δεν βρέθηκε και η επίμαχη αλυσίδα.

Δείτε βίντεο: Ένας 61χρονος πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες στη Λάρισα!
Ένας 61χρονος πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες στη Λάρισα!
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται, ο Ερντογάν εθελοτυφλεί και η οργή των πολιτών... φουντώνει

Σκότωσε τη σύντροφό του, βίασε την κόρη της και μετά παρακαλούσε να τον εκτελέσουν

Σε πίεση το ΕΣΥ με πάνω από 400 εισαγωγές την ημέρα -Ποιες περιοχές τρομάζουν τους ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης