Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά εννέα υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά έκαναν πριν από λίγη ώρα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16.
Από τις 13:32 μέχρι τις 13:52 το μεσημέρι της Δευτέρας, τρία τουρκικά F-16, ένα ζευγάρι κι ένα μεμονωμένο, πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος σε ένα προκλητικό κρεσέντο πτήσεων βάζοντας στο στόχαστρο τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά.
Οι προκλήσεις των τουρκικών F-16 στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσσών ξεκίνησαν με χαμηλό πτήση ενός τουρκικού F-16 μόλις 1.000 πόδια πάνω από τη νήσο Παναγιά και ακολούθησαν οκτώ υπερπτήσεις του ζεύγους των τουρκικών F16 πάνω από Οινούσσες και Παναγιά (τέσσερις πάνω από κάθε νησί).
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.