Χαλκιδική: Αρχαία, ναρκωτικά και όπλα σε σπίτι

Χαλκιδική: Αρχαία, ναρκωτικά και όπλα σε σπίτι

Βρέθηκαν δέκα θραύσματα αγγείων που χρονολογούνται από την Ελληνιστική, Βυζαντινή και Κλασική περίοδο

αρχαια
Πολλά τμήματα της Ασφάλειας Πολυγύρου ανέλαβαν να διερευνήσουν τις παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά τα πλούσια πειστήρια που βρέθηκαν στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκιδικής!

Οι άνδρες της Δίωξης που είχαν πληροφορίες ότι ο ένοικος διακινεί ναρκωτικά, βρήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 305 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά η οποία πιστοποιούσε την εμπλοκή του. Ωστόσο, για τα υπόλοιπα ευρήματα χρειάστηκε να καλέσουν συναδέλφους τους άλλων υπηρεσιών που διενεργούν πλέον παράλληλες έρευνες.

Κι αυτό, γιατί στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη μια ποσότητα προωθητικής πυρίτιδας βάρους 332 γραμμαρίων, μια κυνηγετική καραμπίνα που ο δράστης κατείχε παράνομα, μια ματσέτα με λάμα μήκους 40 εκατοστών, ένα σπαθί με λάμα μήκους 40 εκατοστών και 1.350 ευρώ. Επιπλέον, βρέθηκαν και δέκα θραύσματα αγγείων τα οποία χρονολογούνται από την Ελληνιστική, Βυζαντινή και Κλασική περίοδο, σύμφωνα με εκτίμηση αρχαιολόγου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής στην οποία παραδόθηκαν για περαιτέρω εξέταση και εκτίμηση!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών και του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Συνέλαβαν παράτυπους αλλοδαπούς με ναρκωτικά

Έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν πέντε αλλοδαποί ηλικίας 23 ως 41 χρόνων έκαναν το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 338 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ένας 23χρονος, ένας 29χρονος και ένας βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Το όχημα κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τα όπλα των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ για το ντιμπέιτ και την τελική ευθεία προς τις κάλπες

Νέο κύμα μέτρων με το βλέμμα στα Χριστούγεννα - Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Φθινοπωρινό σκηνικό και συννεφιά το πρωί, «ανοίγει» ο καιρός προς το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης