Πάτρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που πέθανε από κορωνοϊό - Τον έπεισαν να μην εμβολιαστεί

Πάτρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που πέθανε από κορωνοϊό - Τον έπεισαν να μην εμβολιαστεί

«Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους», επισημαίνει

sizigos-main_2
Συγκλονίζει η σύζυγος  γνωστού δικηγόρου της Πάτρας που πέθανε από κορωνοϊό. Ο εν λόγω δικηγόρος είχε πειστεί από αρνητές να μην εμβολιαστεί.  «Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους», επισημαίνει η κυρία Χριστίνα στο Mega.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος κόλλησε κορωνοϊό σε ένα μνημόσυνο. Μαζί του νόσησαν ακόμα 25 άτομα. Ακόμη η σύζυγός του πρόσθεσε στο Mega πως το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ», σημείωσε.

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;», συμπληρώνει η σύζυγος του δικηγόρου ο οποίος εκτός από την ίδια αφήνει πίσω του και δύο παιδιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftupl3k3f7l-sf)

«Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: ‘Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίντε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε’. Εμένα ‘κάηκε’ το σπίτι μου», υπογραμμίζει η κυρία Χριστίνα, μία μέρα πριν ο σύζυγός του οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπος μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά», είπε ακόμη.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα…», κατέληξε η σύζυγος του δικηγόρου.


Ειδήσεις σήμερα: 

Διάβημα της Αθήνας στα Τίρανα: Ο Αλβανός πρόεδρος πήγε σε έκθεση για την «γενοκτονία των τσάμηδων»

Τραγικό τροχαίο στην Εγνατία με τουλαχιστον πέντε νεκρούς και έξι τραυματίες

Πανδημία: Μπροστά στο «κύμα» της Covid δύο εκατ. Έλληνες άνω των 60 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης