Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής

Η Ιωάννα αποκτά τη δική της ενότητα στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη

iwanna_stavros_main
Συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη ξεκινά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία, μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, συνεχίζει τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η Ιωάννα θα προσπαθεί, μέσα από τη δική της ενότητα στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη, να αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυναίκα -και όχι μόνο.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό, ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε, λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται».




Ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα, είναι το «Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ».

Κλείσιμο
Η ίδια, ανακοινώνοντας την απόφασή της να κάνει podcast με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, και ανθρώπους  που η ζωή τους ανατράπηκε, αλλά βρήκαν τη δύναμη να συνεχίσουν -και, γιατί όχι, να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι- είπε: «Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά- τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό: Aπό το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης, μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και τη διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -έπειτα από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός, χωρίστηκε σε «πριν» και «μετά», αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

iwanna_pod2


iwanna_pod_3


iwanna_pod_4


iwanna_pod_5


Στις φωτογραφίες της Ολυμπίας Κραγασάκη, η Ιωάννα στο στούντιο του Pod.gr. Μαζί της ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής της πλατφόρμας podcast και η δημοσιογράφος Γιούλα Ράπτη, παραγωγός και συνεργάτης της Ιωάννας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης