Αύριο, Παρασκευή βράδυ ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό με τρίτη δόση, για όλους όσοι έχουν συμπληρώσει τους 5,5 μήνες από τη δεύτερη δόση, , όπως είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Ο κ. Γεωργαντάςδιευκρίνισε πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν και αλλά εμβολιαστικά κέντρα.
Οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους εγκαίρως, ώστε η αναμνηστική δόση να πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση έξι μηνών.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, την περασμένη Δευτέρα κλείστηκαν 105.000 ραντεβού τρίτης δόσης και χθες Τετάρτη, 55.000 ραντεβού. Καθημερινά πραγματοποιούνται περίπου 25.000 εμβολιασμοί πρώτης δόσης, με τον συνολικό αριθμό εμβολιασμένων να ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.