Κίνηση στους δρόμους: Απεργία σήμερα σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και κίνηση για γερά νεύρα

Κίνηση στους δρόμους: Απεργία σήμερα σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και κίνηση για γερά νεύρα

Αδιανόητο μποτιλιάρισμα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες, χαοτική κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας - Δείτε σε χάρτη της Google πού έχει  μποτιλιάρισμα τώρα στους δρόμους - Δεν ισχύει ο Δακτύλιος

kinisi_botiliarisma_art
Η απεργία σήμερα σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ προκαλεί απίστευτη κίνηση στους δρόμους και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής. 

Δεν υπάρχει δρόμος στην Αθήνα σήμερα που να μην είναι «κόκκινος» στο… χάρτη, δρόμος που να μην έχει κίνηση και μποτιλιάρισμα.

Η άκρως αυξημένη κίνηση δεν οφείλεται μόνο στην ώρα αιχμής αλλά κυρίως στο γεγονός πως πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους για να μετακινηθούν, αφού έχει 24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ και στάση εργασίας στα λεωφορεία έως τις 21:00.


Η άνοδος και η κάθοδος του Κηφισού  θυμίζουν ένα... απέραντο πάρκινγκ, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται επίσης σε Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων.

Ειδικότερα, στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Ιεράς Οδού και καταλήγει  στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά, το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τα Πατήσια. Απροσπέλαστη η λεωφόρος Αθηνών. 

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές, από το Νέο Ψυχικό μέχρι και το ύψος της Πανόρμου. 

Χαοτικό μποτιλιάρισμα με ουρά χιλιομέτρων από οχήματα που κινούνται σημειωτόν υπάρχει αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων, στο καθοδικό ρεύμα. Η κίνηση εκτείνεται από το ύψος στο Κοντόπευκο έως και τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. 


Κλείσιμο
Επί της λεωφόρου Κατεχάκη, κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στο ανοδικό ρεύμα. 

Στο κέντρο της Αθήνας, τώρα, η λεωφόρος Συγγρού παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στο ρεύμα προς Αθήνα, από Φαρμακίδου μέχρι Πετμεζά. 

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο καθοδικό ρεύμα, μετά το Χίλτον, ενώ «κολλημένα» ΙΧ υπάρχουν και επί της Αρδηττού. 

Στο «κόκκινο» και η Ηλιουπόλεως.  

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους 

kinisitora-apergia


Ο χάρτης κυκλοφορίας της Τροχαίας - Αυξημένη κίνηση παντού

kinisisimera-kinisistousdromous-kinisi-apergia-troxaia


kinisitora-kinisistousdromous-kinisi-apergia-botiliarisma-24oriapergia


Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Αττική Οδό




Απεργία σήμερα σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα


Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν λοιπόν, σήμερα οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι των ΣΤΑΣΥ.

Παράλληλα σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα οδικά μέσα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των λεωφορείων να διεξάγεται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τα τρόλεϊ προχωρούν σε στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ.

Τα σωματεία των εργαζομένων στους συγκοινωνιακούς φορείς ζητούν τη λήψη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και στοίχισε τη ζωή σε έναν 41χρονο εργαζόμενο των ΣΤΑΣΥ.

«Το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον συνάδελφό μας ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ατυχήματα, που σημειώνονται σε εργασιακούς χώρους», αναφέρει η ανακοίνωση των Σωματείων Εργαζομένων στις ΣΤΑΣΥ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δεν θα ισχύσει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Η ΓΑΔΑ παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.


Ειδήσεις σήμερα:

Χίλιοι νεκροί από Covid σε 15 ημέρες τον Νοέμβριο - 85% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε εμβολιασμό με «ανοιχτή» οικονομία

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης