Αρνείται την ψυχιατρική εξέταση η Κλοντιάνα Τσέλο

Αρνείται την ψυχιατρική εξέταση η Κλοντιάνα Τσέλο

«Τους βολεύει να με αποκαλούν ψυχασθενή»  ισχυρίζεται η 49χρονη - Επιμένει στην εκδοχή της ότι πυροβόλησε για το παιδί της

tselo
Αρνείται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση η 49χρονη που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της, τον 68χρονο οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Η Κλοντιανά Τσέλο κρατείται στη ΓΑΔΑ.

«Η αλήθεια είναι μία. Εγώ προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου. Αυτός είπε ότι θα πυροβολήσει την κόρη μου για να ενοχοποιηθώ εγώ και ότι θα ''πάει η μάνα σου φυλακή, γύρνα πίσω”. Η κόρη μου έτρεξε προς τον δρόμο. Τους βολεύει να με αποκαλούν ψυχασθενή. Ξέρετε γιατί; Για να μην ακουστεί η αλήθεια. Γιατί φυλακισμένη, έχω όλα τα νόμιμα και ανθρώπινα δικαιώματά μου. Ενώ αν με πήγαιναν ψυχιατρείο δεν θα τα είχα», οι νέοι ισχυρισμοί της 49χρονης εικαστικού σύμφωνα με τον ALPHA. Η Τσέλο επιμένει στην εκδοχή της ότι πήρε το όπλο για να προστατεύσει την 13χρονη της.

Κλείσιμο

Ωστόσο, η κόρη της έχει διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς, λέγοντας πως η μητέρα της ξεκίνησε να πυροβολεί τον πατέρα της. 

Πρν από λίγες ώρες η Τσέλο είχε υποστηρίξει: «Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού».

Είχε επίσης επισημάνει: «Αληθεύει ότι στην αγωγή μου για την αναγνώριση πατρότητας, που στράφηκα εναντίον του, ισχυρίζομαι ότι όντως είχα μία μικρή εξωσυζυγική σχέση με τον κύριο αυτόν. Αυτό το έκανα, επειδή πλέον υπήρξε ένα παιδί. Δεν ήθελα το παιδί μου ποτέ να μάθει ότι ήταν καρπός βιασμού. Ο λόγος που ο νόμιμος σύζυγός μου δεν με χώρισε, όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, αλλά ο πατέρας του παιδιού μου είναι άλλος… Ο σύζυγός μου δεν με χώρισε, γιατί δεν τον απάτησα. Έπεσα θύμα βιασμού».

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι δεν αυτοκίνητο τύπου τζιπ, όπως υποστήριζε παλαιότερα ο γιατρός, αλλά ένα «χιλιοτρακαρισμένο σαράβαλο», μέσα στο οποίο κοιμόταν κιόλας. «Δεν έχω να φάω» είπε και κατέληξε: «Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου».

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» λέει ο προϊστάμενος της 44χρονης καθηγήτριας που κατήγγειλε βιασμό

Ο Λαπόρτα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των Μέσι και Ινιέστα στην Μπαρστελόνα

Για δήμαρχος Χαλανδρίου σκοπεύει να κατέβει ο Χάρης Ρώμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης