Πάτρα: Ένιωθε ερωτική αντιζηλία, αντέδρασε με επιστολές μίσους σε 31χρονη κοπέλα - Κολλούσε αφίσες της στη γειτονιά!

Πάτρα: Ένιωθε ερωτική αντιζηλία, αντέδρασε με επιστολές μίσους σε 31χρονη κοπέλα - Κολλούσε αφίσες της στη γειτονιά!

Έστελνε τα γράμματα σε λάθος σπίτι - Κολλούσε αφίσες με την φωτογραφία της 31χρονης - Η δράστις οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κατέθεσε: «Δεν άντεχα να την βλέπω στην αγκαλιά του καλού μου» - Υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει - Δεν υπέβαλε μήνυση το θύμα

angry-woman-main
Η καταγγελία στην Αστυνομία και η παρέμβαση της τελευταίας απέτρεψε τα χειρότερα ανάμεσα στη γυναίκα που έστελνε γράμματα μίσους και εκδίκησης σε μία 31χρονη κοπέλα σε περιοχή της Πάτρας για λόγους ερωτικής αντιζηλίας!

Η δράστιδα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν είχε στείλει μόνο δύο γράμματα σε λάθος σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία της παθούσας, αλλά είχε κολλήσει και  αυτοσχέδιες… αφίσες σε κολόνες στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με υβριστικό περιεχόμενο και με φωτογραφία της κοπέλας!

Η οικογένεια της παθούσας αναστατώθηκε μόλις διάβασε το περιεχόμενο των δύο γραμμάτων. Υποψιαζόταν, βέβαια, την προέλευσή τους, αλλά δεν είχε αποδείξεις ώσπου «μίλησε»  η κάμερα ασφαλείας του γείτονα, που είχε καταγράψει τις κινήσεις και το πρόσωπο της «ταχυδρόμου» που άφησε τα γράμματα στο λάθος σπίτι.

Από το περιεχόμενο προκύπτει μίσος και βίαιη, εκδικητική αντίδραση, γεγονός που υποχρέωσε την οικογένεια της 31χρονης να καταφύγει στην Αστυνομία.

Η δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Τότε άνδρες της ΕΛΑΣ την επισκέφθηκαν στην εργασία της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Κατέθεσε ότι ο λόγος που ενήργησε με αυτόν τον τρόπο ήταν ότι  δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά μιας άλλης.

Αφού υποσχέθηκε ότι  θα αφήσει ήσυχη  την αντίζηλο, αποχώρησε από το τμήμα χωρίς η 31χρονη να υποβάλει μήνυση σε βάρος της.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης