Χωρίς την παρουσία δικηγόρου μεταφέρθηκε σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τον πυροβολισμό του πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο.
Η κατηγορουμένη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, πλην όμως, ως είχε το δικαίωμα, ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια και νέα προθεσμία για αύριο.
Φεύγοντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η κατηγορουμένη φώναξε μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.