Κυνηγητό από ταράτσα σε ταράτσα στην Καλλιθέα ανάμεσα σε διαρρήκτες και αστυνομικούς

Κυνηγητό από ταράτσα σε ταράτσα στην Καλλιθέα ανάμεσα σε διαρρήκτες και αστυνομικούς

Εικόνες πανικού που θυμίζουν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν σε πολυκατοικία της Καλλιθέας - Ο ένας από τους διαρρήκτες ήταν ένοικος της πολυκατοικίας

astynomia_epix
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, όταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα δύο κακοποιοί οπλισμένοι με περίστροφο προσπάθησαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου.

«Μπήκε κλέφτης και άκουγα όλη την πολυκατοικία να βγαίνει να φωνάζει, να κλαίνε τα μωρά, μετά ξύπνησα το σύζυγο και του είπα ότι ήρθε κλέφτης, και βγήκαν όλοι έξω», υποστηρίζει ένας κάτοικος της περιοχής.

Καταδίωξη από ταράτσες

Οι δύο διαρρήκτες εισέβαλαν στην πολυκατοικία ξημερώματα, έγιναν αντιληπτοί από ένοικο ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση με αποτέλεσμα να συνεχιστεί καταδίωξη στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ο ένας συνελήφθη ενώ ο δεύτερός κατάφερε να διαφύγει από την ταράτσα απέναντι πολυκατοικίας. Η καταδίωξη στις ταράτσες των πολυκατοικιών κράτησε αρκετή ώρα με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να συλλάβουν τον ένα διαρρήκτη.



Ο διαρρήκτης ήταν ένοικος της πολυκατοικίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας κακοποιός έμενε στην πολυκατοικία που προσπάθησε να διαρρήξει με τον συνεργό του, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. «Δεν το περίμενα κάποιος να κλέψει το σπίτι που μένει, στην ίδια πολυκατοικία που μένει», λέει ένας κάτοικος. Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε ένα περίστροφο, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, καθώς και ένα πιστόλι στο διαμέρισμα του.



Ειδήσεις σήμερα

Γλασκώβη - Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή: Συμφωνία χωρίς αντίκρυσμα

«Δεν υπηρχε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα», απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη μετά το άδειασμα από τη Νικολούλη

Βέλγιο: Ποδηλάτης κλώτσησε 5χρονη και μήνυσε τον πατέρα της, επειδή δημοσιοποίησε βίντεο με την επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης