Τους δράστες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη γυναίκα στηνΚαβάλα και της απέσπασαν 9.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι τραυματίστηκε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.
Το πρωί του Σαββάτου, 13 Νοεμβρίου, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον γιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη και προφασιζόμενος ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σε τροχαίο, ζήτησε χρήματα για την άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.
Με αυτό τον τρόπο ο δράστης κατάφερε να πείσειτην ηλικιωμένη να παραδώσει 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι σε άγνωστη συνεργό του, η οποία μετέβη έξω από την οικία της γυναίκας, παρέλαβε τα χρήματα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ