Eξιτήριο για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά
Ο 16χρονος νοσηλευόταν για 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος που τραυματίστηκεσε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.
Ο 16χρονος νοσηλευόταν για 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Μυτιλήνη.
Ο πατέρας του 16χρονου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, γιατί οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα.
Υπενθυμίζεται, πως ο 16χρονος είχε τραυματιστεί μαζί με έναν 27χρονο κατά τη διάρκεια αγώνα στα Γιαννιτσά όταν αναβάτης μηχανής έχασε τον έλεγχο σε ένα από τα άλματά του και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μεταλλική κολόνα, η οποία «πλάκωσε» τους δύο θεατές.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.