Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις έπειτα από άγριο ξύλο μεταξύ συμμοριών ανηλίκων στα νότια προάστια

Δύο τραυματίες και έξι συλλήψεις έπειτα από άγριο ξύλο μεταξύ συμμοριών ανηλίκων στα νότια προάστια

«Πλακώθηκαν» με καδρόνια και λοστούς - Στο Ασκληπιείο της Βούλας δύο ανήλικοι

sourmena3
Νέο άγριο επεισόδιο με άγουρες συμμορίες, αυτή τη φορά στα νότια προάστια. Δύο ομάδες ανηλίκων, σύμφωνα με την Αστυνομία από το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, «πλακώθηκαν» στο ξύλο με καδρόνια και λοστούς με αποτέλεσμα, δύο ανήλικοι να μεταφερθούν στο Ασκληπιείο Βούλας και έξι άτομα να συλληφθούν αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Οι υποθέσεις με την παραβατικότητα μαθητών σε σχολεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με την Αστυνομία να σχηματίζει διαρκώς δικογραφίες με «άγουρους παραβάτες».

Το τελευταίο άγριο και «ματωμένο» επεισόδιο σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 13:30 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελληνικό.

Σούρμενα 10/11 - Μαρτυρία


sourmena__1_
sourmena__2_
sourmena__3_
sourmena__4_
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο σημείο είχαν δώσει ραντεβού, πιθανότατα μέσω social media, δύο συμμορίες ανηλίκων από τις περιοχές Τερψιθέα Γλυφάδας και Σούρμενων Ελληνικού για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο. Η κάθε ομάδα απαρτιζόταν από περίπου 20 άτομα ηλικίας 14-17 ετών και χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να «παλεύουν» με καδρόνια και λοστούς.

Αποτέλεσμα αυτής της άγριας συμπλοκής δύο ανήλικοι να διακομισθούν αιμόφυρτοι στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο μετά από κλήσεις κατοίκων της περιοχής συνελήφθησαν έξι άτομα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ελληνικού.


Οπαδικές διαφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή είχε τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ομάδας των Σουρμένων και της Τερψιθέας και υπήρξαν οπαδικές αψιμαχίες.

Οι νεαροί έδωσαν ραντεβού χθες Τρίτη προκείμενου να τα βρουν όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά έπεσε άγριο ξύλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν
ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό.



Τι λέει για το περιστατικό αυτόπτης μάρτυρας


«16-18 χρονών ήταν για κάποιο λόγο μαζεύτηκαν εδώ και τσακώθηκαν με καδρόνια κι άλλα πράγματα», λέει στο protothema.gr άνδρας που την ώρα του άγριου ξύλου περνούσε από την περιοχή με τη μηχανή του.

Σούρμενα



Όπως είπε: « Είδα ασθενοφόρα, ξαπλωμένα παιδιά κάτω. Ήταν 3-4 παιδιά κάτω σίγουρα. Γινόταν χαμός εδώ» και πρόσθεσε κλείνοντας ότι έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν.








Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Ανοιχτό ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για ανεμβολίαστους

Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς, έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης