Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 25χρονο οικιακό βοηθό από τη Σρι Λάνκα - Την αθώωση του κατηγορουμένου είχε προτείνει ο εισαγγελέας της έδρας

batler_stratodikeio1
Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τη δολοφονία οικιακού βοηθού, υπηκόου Σρι Λάνκα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος, κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Την αθώωση του κατηγορουμένου πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος πως ο 36χρονος ήταν ο δράστης της δολοφονίας, αλλά το θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του, ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε ότι δεν προέκυψε το κίνητρο της ανθρωποκτονίας και ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών.

Ακόμη, ο εισαγγελέας άφησε σαφείς αιχμές για τις παραλείψεις της αστυνομίας που δεν εξέτασε τα ρούχα του θύματος για την εύρεση γενετικού υλικού, ενώ επισήμανε ότι ο ιατροδικαστής τα έβαλε όλα μαζί (στεγνά και βρεγμένα) σε μια σακούλα, ζητώντας εξέταση DNA.

Στην αρχή της απολογίας του, ο 36χρονος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Ανέφερε ότι είδε δύο φορές ζωντανό τον παθόντα, όταν έφτασε στην οικία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Όμως ισχυρίστηκε ότι δεν προκάλεσε αυτός το θάνατό του και ότι δεν είδε το πτώμα του στην πισίνα της έπαυλης, όπου βρέθηκε το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2013.

Πηγή: GRTimes


Δείτε βίντεο: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ
Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σκέψεις να καθιερωθεί σε ετήσια βάση ο εμβολιασμός κατά της Covid στη Βρετανία

Δραματική εφημερία και στο «Παπανικολάου» με δύο διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ

Στο τραπέζι νέα μέτρα για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης