Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες: Αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο υπό καθαίρεση ιερέας

Επίθεση με βιτριόλι σε Μητροπολίτες: Αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο υπό καθαίρεση ιερέας

Ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει προφυλακιστεί μετά την επίθεση κατέθεσε στην 24η ανακρίτρια πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα αντικρούοντας την εις βάρος του κατηγορία

iereas12
Στην άρνηση της νέας, αναβαθμισμένης κατηγορίας σε βάρος του η οποία αφορά στο αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή, κινήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής του απολογίας στην ανακρίτρια, ο υπό καθαίρεση ιερέας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος Μητροπολιτών, το περασμένο καλοκαίρι έξω από τη Μονή Πετράκη.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει προφυλακιστεί μετά την επίθεση κατέθεσε στην 24η ανακρίτρια πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα αντικρούοντας την εις βάρος του κατηγορία. Να σημειωθεί ότι η δίωξη που αρχικά του είχε ασκηθεί αφορούσε στο αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, πλην όμως η κατηγορία αυτή αναβαθμίστηκε από την ανακρίτρια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και μάλιστα κατά συρροή.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής απολογίας του ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή αφού ήδη για την επίθεση με βιτριόλι έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και για τα ίδια πραγματικά περιστατικά δε χωρεί νέα προφυλάκιση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

Επέστρεψε στο Μονακό μετά από οκτώ μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν

Στη δίνη του κυκλώνα της πανδημίας η ανατολική Ευρώπη καθώς ο πλανήτης ξεπερνά τα 250 εκατ. κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης