Σε αναρρωτική άδεια ο διευθυντής της κλινικής Covid στην Λάρισα, που κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες

Σε αναρρωτική άδεια ο διευθυντής της κλινικής Covid στην Λάρισα, που κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες

Το νοσοκομείο της Λάρισας δέχεται τηλεφωνήματα κόσμου, που επιθυμεί να μάθει τα νεότερα για την υγεία του γιατρού :

larisa_dieuthintis_arthrou
Συγκίνηση και ταυτόχρονα αποτροπιασμό για όλα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία της χώρας την εποχή της πανδημίας, προκάλεσε χθες το πρωί, το βίντεο με τον διευθυντή της μονάδας Covid-19 του νοσοκομείου της Λάρισας Γιάννη Γκαμπράνη, να καταρρέει από την κούραση μπροστά στις κάμερες.

Ο γιατρός κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια των συναδέλφων του, προκειμένου να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος μέχρι να ηρεμήσει.

Αμέσως ο γνωστός παθολόγος της Λάρισας μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική. Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Απόστολος Κομνός διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας ο γιατρός δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί με αποτέλεσμα να του δοθεί μια απαραίτητη αναρρωτική άδεια :

«Ο γιατρός μας είναι σε καλή κατάσταση όπως μαθαίνω και έχει λάβει για κάποιες ημέρες αναρρωτική άδεια. Παράλληλα κάνει και τις εξετάσεις του. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, στο σπίτι του είναι και ξεκουράζεται. Αρχικά υποθέσαμε πως ίσως συμβαίνει κάτι καρδιολογικό γιατί ανησυχήσαμε, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι οξύ».



Από χθες αλλά και συνεχώς όλες αυτές τις ώρες το νοσοκομείο της Λάρισας δέχεται τηλεφωνήματα κόσμου, που επιθυμεί να μάθει τα νεότερα για την υγεία του γιατρού :

«Μιλάμε για έναν εξαίρετο άνθρωπο και ως γιατρό αλλά και ως χαρακτήρα. Είναι αγαπητός στους συναδέλφους όλους και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλοι νοιαζόμαστε για εκείνον γιατί το ίδιο κάνει για όλο τον κόσμο. H επιβάρυνση δυστυχώς αυτό το διάστημα είναι τεράστια εδώ, υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Το θέμα είναι σοβαρό, το ποσοστό των ασθενών είναι μεγάλο. Πιέζεται η κατάσταση καθημερινά».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στην Τουρκία με φήμες στο Twitter για την υγεία του Ερντογάν

Κορωνοϊός: Μέτρα από το Σάββατο και ενίσχυση του ΕΣΥ - Βαρύ «φορτίο» με 12.000 κρούσματα και 700 εισαγωγές σε 48 ώρες


Κλίο Σμιθ: Δείτε βίντεο από τη διάσωση της «Μαντλίν της Αυστραλίας» 18 ολόκληρες ημέρες μετά την αρπαγή της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης