Στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 42χρονη ποδηλάτισσαΔήμητρα Ιορδανίδου.
Δύο αστυνομικοί συνόδευαν τον οδηγό, που φορούσε κουκούλα, έχοντας έτσι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στο γραφείο του εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.
Δεν αποκλείεται να οριστεί τακτική δικάσιμος και ο 53χρονος να αφεθεί ελεύθερος αμέσως μετά.
Το δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου αλλά και το οικογενειακό δράματο αποκαλύφθηκε στη συνέχεια συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη και το πανελλήνιο.
Όπως αποκαλύφθηκε, η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγο καιρό και τον μοναδικό αδερφό της Δήμητρας.
Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεστεί αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, τόπο καταγωγής της 42χρονης, όπου οι κάτοικοι έχουν βυθιστεί στο πένθος. Η σορός της θα τεθεί σε προσκύνημα από τις 11.30 το πρωί.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη