Βόλος: Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν ανήλικο που φορούσε διακριτικά άλλης ομάδας

Βόλος: Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν ανήλικο που φορούσε διακριτικά άλλης ομάδας

Το επεισόδιο έγινε έπειτα από αγώνα πόλο μεταξύ της τοπικής ομάδας ΟΥΚ και του Παναθηναϊκού

astuynomia01
Σε ένα ανήλικο αγόρι ξέσπασαν το μένος τους τρεις χούλιγκαν που ενοχλήθηκαν επειδή το είδαν να κάνει ποδήλατο φορώντας μπλούζα με διακριτικά άλλου αθλητικού συλλόγου στον Βόλο "νταήδες" δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν το παιδί και να προκαλέσουν ζημιές στο ποδήλατό του!

Το επεισόδιο είχε γίνει στις 16 Οκτωβρίου, ημέρα που διεξαγόταν στην πόλη της Μαγνησίας ο αγώνας πόλο μεταξύ της τοπικής ομάδας ΟΥΚ και του Παναθηναϊκού. Οι δράστες, που είναι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας, είδαν τον 15χρονο που φορούσε ζακέτα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ, βγήκαν από το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν αλλεπάλληλες φορές.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 35χρονος Βολιώτης που κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι απλώς μετέφερε στα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού δυο φίλους του που είχαν έρθει στο Βόλο από άλλη πόλη για τον αγώνα πόλο. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και φθορά που βαρύνει και τους αγνώστων στοιχείων συνεργούς του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης