Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου έκανε την τρίτη δόση και καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου έκανε την τρίτη δόση και καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί

Για όσους μπλέκουν τη θρησκεία με την επιστήμη της ιατρικής, ο Αρχιεπίσκοπος διεμήνυσε πως «κάνουν σφάλμα»

03
«Όσοι μπλέκουν τη θρησκεία με την επιστήμη της ιατρικής κάνουν σφάλμα», δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, ο οποίος κάλεσε εκ νέου όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Σε δηλώσεις του, μετά τον εμβολιασμό του με την τρίτη δόση, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε ότι σεβόμενος τον εαυτό του, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, έκανε την ενισχυτική δόση, καλώντας όλους να λάβουν το εμβόλιο, αφού ο Απόστολος Παύλος έχει νουθετήσει στον κόσμο πως πρέπει να περιποιείται το σώμα του.

Όπως πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, επικαλούμενος λόγια του Αποστόλου Παύλου, «το σώμα είναι ναός του Αγίου Πνεύματος και εκείνος που αφήνει το σώμα να φθαρεί θα τον φθείρει ο Θεός, θα τον τιμωρήσει».

«Και αυτά τα είπε ο Απόστολος Παύλος. Αυτά διδάσκει η εκκλησία και ακριβώς ο κάθε ένας πρέπει να σέβεται το σώμα, τον εαυτό του, αλλά πρέπει να σέβεται και τους συνανθρώπους του», είπε.

Συνέχισε λέγοντας ότι κάποιος που δεν προσπαθεί να αποφύγει την ασθένεια και θα κολλήσει θα τη μεταδώσει και στους άλλους, γι’ αυτό επιβάλλεται όλος ο λαός, μικροί και μεγάλοι, να βάλουν το εμβόλιο, ώστε να φύγει όσο πιο σύντομα γίνεται η ασθένεια αυτή από τον τόπο και ο λαός να επανενταχθεί στην καθημερινότητά του.

Για όσους σκέφτονται και μπλέκουν τη θρησκεία με την επιστήμη της ιατρικής, ο Αρχιεπίσκοπος διεμήνυσε πως «κάνουν σφάλμα», για να προσθέσει πως αυτά που λέει είναι γραμμένα και βρίσκονται στην Καινή Διαθήκη και δεν είναι λόγια δικά του.

Κλείσιμο
«Αυτά που λένε οι άλλοι, λέγοντας πως τα είπαν Άγιοι Άνθρωποι, δεν τα είπαν. Είναι λόγια δικά τους και οφείλουν να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο», τόνισε εμφαντικά ο Αρχιεπίσκοπος.


Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί

Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!

Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης