Τύχη βουνό για κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πάνω σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη

Τύχη βουνό για κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πάνω σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη

Γιατρός που περνούσε τυχαία του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να το κρατήσει στη ζωή έως ότου ήρθε το ΕΚΑΒ  - Μάρτυρες αναφέρουν πως την ταχύτητα της πτώσης ανέκοψαν σκοινιά απλώματος και ένα δένδρο

kordelio1
Πτώση ενός ανήλικου κοριτσιού από μπαλκόνι πολυκατοικίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστοτέλους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο, ήταν αυτός που με μαλάξεις κατάφερε να επαναφέρει το παιδάκι, αφού λόγω τις πτώσης του ήταν αναίσθητο στον δρόμο.

Thestival.gr Δηλώσεις μαρτύρων για πτώση ανηλίκου από πολυκατοικία στο Κορδελιό


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει μια ομπρέλα.


kordelio2


Tοπικά Μέσα αναφέρουν πως το παιδί κατά την πτώση του έπεσε πάνω στα σχοινιά απλώματος του δευτέρου ορόφου, στη συνέχεια χτύπησε σε δέντρο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν μάλιστα πως το παιδί πριν προσγειωθεί στο έδαφος έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο πεζό. 

«Εμείς δουλεύαμε και ξαφνικά ακούσαμε έναν θόρυβο και είδαμε να σκάει ένα παιδάκι κάτω στο πεζοδρόμιο», περιγράφει άνθρωπος που δουλεύει στην περιοχή, τονίζοντας ότι ως εκ θαύματος βρέθηκε στο σημείο ένας γιατρός, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κλείσιμο
Παιδί έπεσε από τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr



«Ευτυχώς το παιδί έκλαψε και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και η μητέρα του και φύγανε”, συμπληρώνει. “Πρόκειται για ένα θαύμα. Αν δεν ήταν ο γιατρός εδώ να το βοηθήσει το παιδάκι δε θα ήτανε στη ζωή», αναφέρει.



Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης της ανήλικης.

Πηγή: Thestival.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Είχαν χάσει και το άλλο τους παιδί πριν δύο χρόνια

Στα χέρια του Λευτέρη Αυγενάκη τα στοιχεία των καταγγελλόμενων προπονητών από αθλητές της ενόργανης

Ο Πετράκος πήγε στην Καινούργιου, είπε ότι η μάσκα είναι... άχρηστη και «αποκάλυψε» παγκόσμια... συνωμοσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης