Βαθειά θλίψη σκέπασε την κοινότητα του Μεσολογγίου χθες μετά την είδηση της απώλειας ενός 16χρονου μαθητή, που νοσηλευόταν για μέρες στο νοσοκομείο με οξεία εγκεφαλομηνιγγίτιδα.
Ο 16χρονος Ντίνος Σιάμος έχασε τη μάχη με τη νόσο ύστερα από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο του Ρίου. Σχετικά με την εγκεφαλομηνιγγίτιδα, οι γιατροί μιλούν για ένα μικρόβιο άκρως επιθετικό στον οργανισμό δίχως να υπάρξει ακόμη γνωμάτευση για την προέλευση του.
Οι γονείς του, Τόλης και Βούλα, πήραν την μεγάλη απόφαση μέσα στον πόνο τους να δώσουν ζωή σε επτά ανθρώπους χαρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.