Αυτοτραυματισμένος και φρουρούμενος νοσηλεύεται ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας

Αυτοτραυματισμένος και φρουρούμενος νοσηλεύεται ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας

Έχει τραύμα από μαχαίρι κάτω από την καρδιά που προκάλεσε ο ίδιος μετά τη δολοφονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του -  Πίστευε ότι η πρώην σύζυγός του ζούσε και παραδόθηκε 

ierapetra2
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε λίγη ώρα αφότου έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι, ακριβώς κάτω από την καρδιά και μάλιστα, όταν πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί ήταν βουτηγμένος στο αίμα.


Πώς έπεισαν τον 54χρονο γυναικοκτόνο να παραδοθεί - Πίστευε ότι η πρώην σύζυγός του ζούσε


Πέρα από τον ειδικό διαπραγματευτή της Αστυνομίας, στο σημείο βρέθηκε ο γιος του, ο οποίος προσπαθούσε να τον μεταπείσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης δεν γνώριζε πως η πρώην σύζυγός του έχει πεθάνει, αλλά νόμιζε πως βρίσκεται νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο.


Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το radiolasithi, ο 54χρονος βρισκόταν σε απόκρημνο βράχο, τη μια καθιστός και την άλλη όρθιος κάνοντας μερικά βήματα τριγύρω, μέχρι τη στιγμή που με τη συνοδεία αστυνομίας μπήκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με μερικά τοπικά μέσα να αναφέρουν ότι είχε τραυματιστεί.




Δολοφονία Ιεράπετρα - Ο δράστης που απειλεί με αυτοκτονία




Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε κλείσει ραντεβού προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο και να λάβει αγωγή.


nektariagynaikoktonia
Η 48χρονη Νεκταρία


Κλείσιμο
Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, ο δράστης της γυναικοκτονίας αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα περπάτησε έως το χείλος του γκρεμού και για περίπου 7,5 ώρες απειλούσε να πέσει στο κενό.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, ειδικών διαπραγματευτών, ανδρών του Λιμενικού αλλά και του ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέμενε σε πλήρη επιφυλακή, ώστε να παραδοθεί στις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 54χρονος είχε στήσει καρτέρι στην 48χρονη Νεκταρία, η οποία πήγαινε πρώτη μέρα στη νέα της εργασία, στο συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων όπου και εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Μόλις η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ο δράστης την πλησίασε και της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με το μαχαίρι που κρατούσε τραυματίζοντας την θανάσιμα.




Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης