Μυστήριο με τρεις εμπρησμούς οχημάτων στο Ηράκλειο

Μυστήριο με τρεις εμπρησμούς οχημάτων στο Ηράκλειο

Όλα ξεκίνησαν με την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δυο Ι.Χ., ένα Lancia και ένα Peugeot, στην οδό Παλαιοκάπα και προκάλεσε ζημιές ύψους 6.000 ευρώ στα δύο οχήματ

Hrakleio-emprismoi-IX
Την άκρη του νήματος σε τρεις υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων σε απόσταση μόλις 20 μέτρων στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, αλλά με διαφορά ενός 24ωρου, προσπαθεί να βρει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής που ήδη συνέλαβε έναν 37χρονο.

Όλα ξεκίνησαν με την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δυο Ι.Χ., ένα Lancia και ένα Peugeot, στην οδό Παλαιοκάπα και προκάλεσε ζημιές ύψους 6.000 ευρώ στα δύο οχήματα. Επτά πυροσβέστες που έσπευσαν με τρία οχήματα έσβησαν τη φωτιά και βρήκαν υπολείμματα από μπουκάλια με βενζίνη κάτω από αυτά.

Και ενώ ερευνούσαν τον εμπρησμό, 24 ώρες αργότερα μια νεαρή γυναίκα από την ίδια γειτονιά κατήγγειλε ότι βρήκε σημάδια από φωτιά στην πόρτα και τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού της, καθώς και στο χρώμα του αυτοκινήτου της, κάτω από το οποίο επίσης βρέθηκα ένα μπιτόνι με βενζίνη! Μάλιστα, η γυναίκα κατονόμασε ως δράστη της απόπειρας εμπρησμού έναν 37χρονο με τον οποίο φέρεται να είχε ταραχώδη ερωτική σχέση στο παρελθόν.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου στον οποίο αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση. Τελικά, ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης