Μύκονος: Το «Billionaire» του Μπριατόρε πάει από τη Σαρδηνία στα Ματογιάννια με ελάχιστη κατανάλωση... 50.000 ευρώ!

Μύκονος: Το «Billionaire» του Μπριατόρε πάει από τη Σαρδηνία στα Ματογιάννια με ελάχιστη κατανάλωση... 50.000 ευρώ!

Η glam ιστορία ενός από τα πιο διάσημα κλαμπ αποκλειστικά για πλούσιους, που θα λειτουργήσει από την επόμενη σεζόν στη Μύκονο - Πώς κλείστηκε το deal μιας επένδυσης που θα ξεπεράσει τα τρία εκατ. ευρώ μεταξύ Φλάβιο Μπριατόρε και Ζαννή Φραντζέσκου - Το οίκημα έχει ήδη βρεθεί μέσα στη Χώρα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
billionaire-main
Είναι οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου στο Νησί των Ανέμων, τότε που οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν, όταν στον κόλπο της Ψαρούς εμφανίζεται η θαλαμηγός «Force Blue» του Φλάβιο Μπριατόρε. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1 και γητευτής μερικών από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, έμεινε στο Νησί των Ανέμων μερικά 24ωρα μαζί με τον γιο του. Το ταξίδι του δεν περιελάμβανε μόνο διακοπές, αλλά και την επισφράγιση ουσιαστικά ενός μεγάλου deal που χρόνια ήθελε, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε ευοδωθεί.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες διαρροές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Φλάβιο Μπριατόρε φέρνουν από την επόμενη σεζόν στο νησί το διάσημο κλαμπ «Billionaire» του Ιταλού επιχειρηματία.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά brand στον χώρο του διεθνούς τζετ σετ, το οποίο ξεκίνησε τη διαδρομή του από το Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας το 1998, σε μια εκπληκτική βίλα με φοβερή θέα στην ακτογραμμή της Κόστα Σμεράλδα.

Εγινε αμέσως το απόλυτο σημείο συνάντησης των πλούσιων και διάσημων, χτίζοντας τον μύθο του με εξωφρενικά ακριβές τιμές, εντυπωσιακά σόου και θεματικά πάρτυ, όπου οι Cristal σαμπάνιες έρρεαν άφθονες. Από του χρόνου το καλοκαίρι θα ρέουν και στη Μύκονο, όπου το «Billionaire» θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στη Χώρα της Μυκόνου, προκαλώντας βέβαια τον αναμενόμενο θόρυβο.


f3---185764259_1192727311168667_8183693552084396937_n_1_
Το ταξίδι του Μπριατόρε στις 29 Αυγούστου στη Μύκονο δεν έγινε μόνο για να δει τον επί χρόνια φίλο του Ζαννή Φραντζέσκο, αλλά και για να επισφραγίσουν τη συμφωνία τους

Η φιλία και οι υπογραφές

Κλείσιμο
Ανθρωποι από τον κύκλο των δύο επιχειρηματιών που έτυχε να ακούσουν για τη συμφωνία λένε ότι οι τελικές υπογραφές έπεσαν πριν από λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί το ταξίδι του Μπριατόρε στις 29 Αυγούστου στη Μύκονο, όχι μόνο για να δει στις διακοπές του τον επί χρόνια φίλο του Ζαννή Φραντζέσκο, αλλά και για να επισφραγίσουν τη συμφωνία τους για το «Billionaire» της Μυκόνου. Θα είναι το τέταρτο που ανοίγει, μετά το πρώτο στη Σαρδηνία και τα επόμενα δύο που λειτουργούν στο Ντουμπάι και στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπριατόρε ήθελε χρόνια να δραστηριοποιηθεί στο Νησί των Ανέμων, αλλά δεν είχε βρει την ιδανική τοποθεσία για το «Billionaire» της Μυκόνου. Οταν αυτό έγινε, δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άλλο παρά τον άνθρωπο που εκτόξευσε το νησί με το «Nammos» και έδωσε ουσιαστικά το στίγμα του πώς πρέπει να λειτουργεί ένα beach club που παρέχει τέλειο σέρβις και υψηλές παροχές στους πελάτες του.

Το νέο «Billionaire» θα βρίσκεται σε οίκημα στη θέση Λάκκα, μια ανάσα από τα Ματογιάννια, στο οποίο στεγαζόταν μέχρι τώρα γνωστό κατάστημα, και οι εργασίες θα ξεκινήσουν τους ερχόμενους μήνες. Η νέα επένδυση θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούν οι δύο συνέταιροι για το νέο τους εγχείρημα. Μάλιστα το νέο για τη συνεργασία Φραντζέσκου - Μπριατόρε διέρρευσε σε έναν πολύ μικρό κύκλο, στο πάρτυ για τη βάφτιση της κόρης του Ζαννή και της Βερόνικας, όπου ήταν καλεσμένος και ο Μπριατόρε.

Ενας άνθρωπος με τεράστια ατζέντα και πελατολόγιο που περιλαμβάνει εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους από՚όλο τον κόσμο. Η γνωριμία του με τον Ζαννή Φραντζέσκο μετράει πάνω από δέκα χρόνια και οι δύο άνδρες έχουν οικοδομήσει μια στενότατη φιλική σχέση, η οποία τώρα γίνεται και επαγγελματική.

Αλλωστε ο ισχυρός άνδρας του «Nammos» είχε επισκεφθεί το «Billionaire» στη Σαρδηνία αρκετές φορές και είχε εντρυφήσει στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου κλαμπ, το οποίο ταυτίζεται με την ιδιαίτερη αισθητική του.

spl815081_028
Ξέφρενα πάρτυ μέχρι πρωίας και ωραίες γυναίκες συμπληρώνουν το σκηνικό μιας πριβέ διασκέδασης αποκλειστικά για μεγάλα πορτοφόλια στο «Billionaire» του Porto Cervo


Ο μύθος

Λένε ότι οι μεγάλες ιδέες γεννιούνται σε μια στιγμή και αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει σίγουρα αυτή τη δυνατότητα, αυτός είναι ο Φλάβιο Μπριατόρε. Λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του '90 ήταν ο μάγος της Formula 1, ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έφερε στην ομάδα της Benetton έναν άσημο τότε, Γερμανό οδηγό, τον Μίχαελ Σουμάχερ. Η ομάδα κέρδισε δύο συνεχόμενους τίτλους και ο Μπριατόρε είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αφού όλες οι μεγάλες εταιρείες τον ήθελαν αφεντικό στις αγωνιστικές ομάδες τους. Ο ίδιος όμως είχε ήδη στρέψει επιχειρηματικά το ενδιαφέρον του και σε άλλους τομείς, επενδύοντας σε αγορές εταιρειών όπως η Kickers, που κατασκεύαζε παιδικά παπούτσια, και η μικρή φαρμακευτική εταιρεία Pierrel.

Εχοντας αποκτήσει δεκάδες γνωριμίες με ισχυρούς δισεκατομμυριούχους από όλο τον πλανήτη, εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός exclusive κλαμπ στον κατ’ εξοχήν πολυτελή προορισμό του διεθνούς τζετ σετ, τη Σαρδηνία.

Το καλοκαίρι του 1998 το «Billionaire» ήταν έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του, τοποθετημένο σε μια πανέμορφη βίλα πάνω σε έναν λόφο, με εκπληκτική θέα στην Κόστα Σμεράλδα. Ηταν θέμα λίγων ημερών να γίνει το αγαπημένο κλαμπ του διεθνούς τζετ σετ και να κατακλυστεί η μαρίνα και το λιμάνι του Πόρτο Τσέρβο από τα mega yachts δισεκατομμυριούχων.

Ολοι ήθελαν να καθίσουν στο prive, όπου δύσκολα έμπαιναν οι κοινοί θνητοί αν δεν ήταν καλεσμένοι σε κάποιο από τα τραπέζια του, τα οποία διαχωρίζονταν με σχοινί από το υπόλοιπο κλαμπ. Το εστιατόριο βρίσκεται στην ταράτσα της βίλας και σερβίρει ιταλικές και ασιατικές γεύσεις, ενώ η κάβα του περιλαμβάνει εξαιρετικά κρασιά και σαμπάνιες.
Γύρω από τα τραπέζια εκτείνεται η σκηνή, όπου κάθε βράδυ δίνεται ένα εκπληκτικό σόου με τραγούδια και χορευτικά που κόβουν την ανάσα, αφού οι συμμετέχοντες έχουν θητεύσει στο περίφημο Cirque de Soleil.

To πρόγραμμα αλλάζει σχεδόν καθημερινά, όπως και οι VIP καλεσμένοι, που περιλαμβάνουν δισεκατομμυριούχους όπως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ο Βαγκίτ Αλεκπέροβ, σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τζακ Νίκολσον, αλλά και εντυπωσιακά σούπερ μόντελ.

GettyImages-493481453
Ο Φλάβιο Μπριατόρε με την πρώην σύζυγό του Ελιζαμπέτα Γκριγκοράτσι (αριστερά) στα γενέθλια της Ναόμι Κάμπελ που έγιναν στο «Billionaire» του Μονακό


Το φέσι των Ρώσων

Στα 71 του χρόνια ο Φλάβιο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει κοιμηθεί με κάποιες από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, αρχής γενομένης από τη «μαύρη γαζέλα» Ναόμι Κάμπελ τo 1998, η οποία, μαζί με άλλα τοπ μόντελ φίλες της, ήταν τακτικότατη θαμώνας στο «Billionaire». Εμεινε μαζί της μέχρι το 2003 που χώρισαν, ενώ ακόμη και σήμερα η Ναόμι χαρακτηρίζει τον πρώην της ως μέντορά της και έναν άνθρωπο που τη βοήθησε πολύ.
Κάτι μάλλον λογικό για τον τύπο που απογείωσε την Benneton ως εταιρεία, με διαφημιστικές καμπάνιες που έγραψαν ιστορία χάρη και στις φωτογραφίες του Ολιβιέρο Τοσκάνι, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από προκλητικές έως βλάσφημες.

Μετά τη Ναόμι ακολούθησε η Χάιντι Κλουμ, η Ελιζαμπέτα Γκριγκοράτσι, την οποία παντρεύτηκε και χώρισε, ενώ εσχάτως κυκλοφορούσε με μια φοιτήτρια Νομικής που διέθετε αναλογίες μοντέλου. Ελάχιστα διαρρέουν κατά καιρούς για τις νύχτες στο «Billionaire», αφού η ιδιωτικότητα είναι το Α και το Ω για τον Μπριατόρε, όμως μια ιστορία δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή. Είχε ως πρωταγωνιστές οκτώ νεαρούς Ρώσους, όλοι τους πλούσια τέκνα ολιγαρχών που έφτασαν στη Σαρδηνία το καλοκαίρι του 2011, με γιοτ και θέλησαν να ξεσαλώσουν στο διάσημο κλαμπ.

Η κράτησή τους έγινε μέσω concierge που είχε αναλάβει να εκπληρώνει τις επιθυμίες τους, ο οποίος έδωσε τα εχέγγυα για τον λογαριασμό που θα έκαναν οι νεαροί. Κάπως έτσι οδηγήθηκαν στον prive χώρο, στον οποίο τα πρώτα τραπέζια «ανοίγουν» με 50.000 ευρώ, και σχεδόν από την αρχή έδειξαν τις προθέσεις τους, παραγγέλλοντας τη μία σαμπάνια μετά την άλλη.

Τις άνοιγαν κουνώντας τες και περιέλουζαν ο ένας τον άλλο -το γνωστό «shower»-, ενώ δεν άργησαν να μαζευτούν γύρω τους διάφορες καλλονές που μυρίστηκαν χρήμα!

Ο λογαριασμός μόνο για τις σαμπάνιες έφτασε τα 90.000 ευρώ, αφού άνοιξαν 86 μπουκάλια, το σύνολό του άγγιξε τις 100.000 και οι νεαροί Ρώσοι έφυγαν ξημερώματα σε κατάσταση μέθης για να επιστρέψουν στο σκάφος.

Οταν την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι του κλαμπ επικοινώνησαν με το σκάφος για την πληρωμή του λογαριασμού, ο καπετάνιος τούς ενημέρωσε ότι οι πελάτες του είχαν αναχωρήσει χωρίς να του αφήσουν χρήματα ή κάποια κάρτα για να πληρωθεί το ποσό.

Επενέβη η ακτοφυλακή για να εξακριβώσει τα λεγόμενά του, η οποία μπλόκαρε το σκάφος, αλλά διαπίστωσε ότι οι οκτώ νεαροί είχαν όντως φύγει, πιθανότατα με ιδιωτικό αεροσκάφος, αφού δεν είχαν καμιά πρόθεση να πληρώσουν. Την ιστορία αποκάλυψε ο «Guardian» και παρά την αναζήτηση που ακολούθησε, η συνέχεια και το τέλος της ιστορίας δεν γνωστοποιήθηκαν ποτέ.

Εκτοτε, όμως, ο Φλάβιο Μπριατόρε επέβαλε πιο αυστηρούς όρους για τις πληρωμές πελατών που δεν είναι γνωστοί ή φίλοι του, γνωρίζοντας ότι τα φέσια σε μια τέτοια επιχείρηση έχουν μόνο αρνητικές συνέπειες.

221896868_571419710521602_4374150645773986570_n


Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Καιρός: Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα


Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης