Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: Βόλτες με το όπλο στην ταράτσα έκανε ο «σαμουράι» - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: Βόλτες με το όπλο στην ταράτσα έκανε ο «σαμουράι» - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ο δράστης της φονικής επίθεσης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη γειτονιά - Βρίσκεται αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα, καθώς και δυο πλημμελήματα - Σκότωσε, το Σάββατο, έναν 43χρονο και τραυμάτισε ακόμη έναν άνθρωπο

erithraia-main
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που συντείνουν στο γεγονός ότι ο 40χρονος, που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ο 40χονος «σαμουράι» έκανε βόλτες με το... όπλο στην ταράτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης είχε απασχολήσει ξανά τη γειτονιά στο παρελθόν. Έμενε στην οδό Σκουφά και, όπως έγινε γνωστό, ήταν γείτονας με το ένα εκ των δυο από θυμάτων του.

eruthrai1


Αντιμέτωπος με δυο κακουργήματα, καθώς και δυο πλημμελήματα είναι ο 40χρονος που σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε ακόμη έναν άνθρωπο. Οι δυο άνδρες δέχθηκαν την επίθεση του 40χρονου, ενώ εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του δράστη του εγκλήματος η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Επίσης, δίωξη ασκήθηκε στον 40χρονο και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενους παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το πρωί του Σαββάτου, ήταν ντυμένος σαμουράι, βγαίνοντας στο δρόμο και πλησιάζοντας νευρικά τους δύο άνδρες οι οποίοι εργάζονταν σε εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου.

eruthraia2
eruthraia3


Κλείσιμο
Ως «αυτοαπασχολούμενος» και δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος είχε εργαστεί παλαιότερα στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών, εμφανίζεται στα social media ο δράστης της φονικής επίθεσης.

eruthraia4


Ο 40χρονος ο οποίος απέδωσε αρχικά στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι η πράξη του οφείλεται σε εντολές «του σατανά» και ότι του έχουν κάνει μαύρη μαγεία, ήταν λάτρης των πολεμικών τεχνών. Ο ίδιος σε αρκετά βίντεο που αναρτούσε στο λογαριασμό του στο facebook «παρέδιδε μαθήματα» από την ταράτσα του σπιτιού στους διαδικτυακούς του φίλους ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται να κρατά και το ένα από τα σπαθιά σαμουράι το οποίο μαζί με άλλα όπλα (περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, δρεπάνια, λεπίδες σε σχήμα άστρου) και σφαίρες βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

erithraia_psycho__2_
erithraia_psycho__3_
erithraia_psycho__4_


Οι περισσότεροι από 4000 διαδικτυακοί φίλοι του είχαν την ευκαιρία μέσα από τα βίντεο που αναρτούσε στο facebook να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοάμυνας αλλά και γιόγκα, που εκτελούσε ο δράστης, ο οποίος στο διαδικτυακό βιογραφικό του αναφέρει ότι εργαζόταν σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών, ενώ είχε φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο.

Σε ένα από τα βίντεό του φορά και την άσπρη στολή σαμουράι με την οποία ήταν ντυμένος, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν επιτέθηκε και στους δυο υπαλλήλους της εταιρείας φυσικού αερίου. Στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας περίπου 18 λεπτών ο δράστης εμφανίζεται πολύ νωρίς το πρωί για να κάνει προπόνηση.

erithraia_psycho__5_
erithraia_psycho__6_
erithraia_psycho__1_


Η εικόνα την οποία έχει τραβήξει από το κινητό του τηλέφωνο είναι αρκετά σκοτεινή ωστόσο διακρίνεται να φορά την άσπρη στολή και το σπαθί σαμουράι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο με το ένα χέρι κρατά το σπαθί και με το άλλο χέρι χτυπά ένα μικρό μπαλάκι το οποίο είναι κρεμασμένο. Ο δράστης κατά τη διάρκεια της επίδειξης αναφέρεται και στην δράση που μπορεί να έχει κάποιος χρησιμοποιώντας το σπαθί σαμουράι. Για λόγους αυτοπροστασίας φοράει και ειδική μάσκα παρόμοια με αυτή που φορούν οι αθλητές ξιφασκίας.

Στα περισσότερα βίντεο που έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο facebook ο δράστης της φονικής επίθεσης δείχνει πολεμικές τεχνικές χρησιμοποιώντας το σπαθί σαμουράι.

Σε κάποια βίντεο αναφέρεται σε γυμναστική γιόγκα την οποία χρησιμοποιεί λέει τα τελευταία δέκα χρόνια που τον βοηθά στο νου και στο σώμα.
Σήμερα το πρωί ο «σαμουράι» δολοφόνος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Στο Γαλάτσι για τις εσωκομματικές εκλογές ο Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι κόμμα που εξελίσσεται

Η επιστολή του Νίκου Κουρή: «Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη» - Τι λέει για τη διαθήκη

Φωτογραφίες: Ο Πάνος Καμμένος ενώ τραγουδάει και χορεύει «Με προδώσαν οι φίλοι μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης