Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά
Στις φλόγεςτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις 10:30, προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές. Τη στιγμή του συμβάντος, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν μία ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με τον γιο της.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά πυροσβέστες και απεγκλώβισαν τους δύο ανθρώπους σβήνοντας και τις φλόγες.
Η μητέρα με τον γιο της είναι καλά στην υγεία τους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας