Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ευγνωμονώ τη Δικαιοσύνη, μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ευγνωμονώ τη Δικαιοσύνη, μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για τη στάση τους στη δίκη για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι

ioanna-paliospyrou-diloseis-5
Με θερμά λόγια για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης εκφράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε δήλωσή της μετά την αγόρευση του εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα στάση της δικαιοσύνη που μου δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που με έχει υποβάλει η Έφη Κακαράντζουλα» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Επίθεση με βιτριόλι: Δήλωση της Ιωάννας έξω από το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη η 36χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την επίθεση με βιτριόλι.

Αναπτύσσοντας στην αγόρευσή του το «σχέδιο εξόντωσης» της Ιωάννας Παλιοσπύρου που σχεδίασε και εκτέλεσε η 36χρονη δράστις και αναφερόμενος στην παραμονή της επίθεσης, ο εισαγγελέας τόνισε: «Την παραμονή η κατηγορούμενη μετέβη στο σημείο αποφασισμένη για να επιτεθεί με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Για λόγο που δεν κατέστη εφικτό, προφανώς επειδή η ίδια δεν έκρινε κατάλληλες της συνθήκες, δεν προχώρησε στην επίθεση. Ο ισχυρισμός της ότι σκέφτηκε πως θα έκανε κάτι κακό, κρίνεται ως αναληθής. Ποτέ δεν σκέφτηκε να υπαναχωρήσει από την πράξη, απλώς δεν μπόρεσε να το κάνει εκείνη την ημέρα».

Λύτρας: Η Ιωάννα θα είναι ένα σύμβολο αγωνίστριας

«Καταπέλτη» χαρακτήρισε την πρόταση του εισαγγελέα για την Έφη Κακαράντζουλα την κατηγορούμενη στη δίκη για το βιτριόλι ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, στη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση και της δικής του αγόρευσης.

«Ο κ. εισαγγελέας ηταν καταπέλτης για την κατηγορούμενη. Μίλησε για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας για πολλούς λόγους τους οποίους ανέλυσε έναν προς έναν και πρότεινε την ενοχή της  όπως κατηγορείται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας. «Αυτό που είπα ότι και 15 χρόνια τη μέγιστη των ποινών που σημαίνει ότι 5-5,5 χρόνια θα βγει εκτός φυλακών αυτό όμως που θα της είναι ισόβια είναι ότι η Ιωάννα θα είναι ένα σύμβολο αγωνίστριας δίνοντας κουράγια σε ανθρώπους με τη στάση ότι δεν πρέπει ποτέ και για τίποτα να το βάζουμε κάτω ό,τι και να μας συμβεί. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταδίκη για την κατηγορούμενη» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Επίθεση με βιτριόλι: Δήλωση Απόστολου Λύτρα


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης