Σάτυρος επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες στη Λευκάδα!

Σάτυρος επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες στη Λευκάδα!

Ο άγνωστος άντρας κινείται στο σκοτάδι, στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, όπου την τελευταία εβδομάδα φέρεται να έχει επιτεθεί σε δύο κορίτσια, τα οποία έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένα

lekada_hospital
Φόβος και τρόμος έχει γίνει στη Λευκάδα ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορεί μέσα στο σκοτάδι και επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες που περπατούν μόνες, με σκοπό να κάνει ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους. Μάλιστα, σε μια περίπτωση δεν δίστασε να χτυπήσει το ανυπεράσπιστο θύμα του.

Ο σάτυρος κινείται στην ευρύτερη περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, όπου την τελευταία εβδομάδα φέρεται να έχει επιτεθεί σε δύο κορίτσια, τα οποία έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένα και τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή. Πρόλαβε, όμως, να χτυπήσει μια από τις κοπέλες που επέστρεφε στο σπίτι της από την δουλειά της.

Η ίδια κοπέλα φέρεται ότι έχει υποβάλλει μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ξυλοδαρμό σε βάρος αγνώστου, με αποτέλεσμα να ενταθούν οι περιπολίες των αστυνομικών που αναζητούν τον δράστη στην περιοχή όπου έχει δράσει. Η δημοσιοποίηση των δυο επιθέσεων, πάντως, έχει προκαλέσει ανησυχίες στις νεαρές γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες.



Ειδήσεις σήμερα:

Είχε γυμνές φωτογραφίες με τις δύο κουνιάδες του - Είπε στο δικαστήριο ότι τον παγίδευσαν

«Φουντώνουν» οι φήμες: Το Facebook σχεδιάζει να αλλάξει όνομα και μάλιστα πολύ σύντομα!

ΕΦΚΑ: Πώς θα ξεμπλοκάρουν τη σύνταξή τους οι οφειλέτες επαγγελματίες και αγρότες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης