Στεφανία Τζαφέρη: Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι

Στεφανία Τζαφέρη: Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι

«Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», είπε η food blogger από την Κρήτη

Food_Blogger_kakopoiisi
H Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger από την Κρήτη προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη με τη φωτογραφία που ανέβασε την περασμένη Παρασκευή στα social media και την έδειχνε να είναι βαριά χτυπημένη.

Η γυναίκα έχει δεχτεί κύμα συμπαράστασης αλλά και αμφισβήτησης, με κάποιους να κάνουν λόγο ότι το στιγμιότυπο είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Η Στεφανία Τζαφέρη αναγκάστηκε να αναρτήσει νέες φωτογραφίες που δείχνουν την κακοποίησή της, ενώ μέσα στη σύγχυση της έγραψε ότι «έπεσε και γλίστρησε» από τις σκάλες.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τα τελευταία 24ωρα: «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως είναι του χώρου “αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», πρόσθεσε η Στεφανία Τζαφέρη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2jivrxcvqp-st)


Κλείσιμο
Η ίδια τόνισε στο T-live ότι δεν δημοσιοποίησε το περιστατικό για να λάβει δημοσιότητα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστοι ο 29χρονος και η 34χρονη που πέθαναν στα Τρίκαλα– «Θα είχαν σωθεί» λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Cindy Kimberly: Το καυτό εξώφυλλο - Πώς έγινε διάσημη εν μία νυκτί


Μπιλ Γκέιτς: Νέα μηνύματα που τον «καίνε» - Παρενοχλούσε υπαλλήλους της Microsoft από το 2008
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης