Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό δύο θεατών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.