Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό δύο θεατών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.