Αναστάτωση στο Χαλάνδρινωρίς το πρωί της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ έπεσε μπαλκόνιπολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης.
Οι αναφορές κάνουν λόγο για τσιμεντένια προέκταση μπαλκονιού στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία είχε χτιστεί τη δεκαετία του '90.
Ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς την ώρα της κατάρρευσης, δεν υπήρχαν άνθρωποι στο μπαλκόνι ή στον αίθριο χώρο της πολυκατοικίας.
Λίγο αργότερα, ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας από πυροσβεστική και αστυνομία για να εξεταστεί η στατικότητα του κτιρίου. Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε χώρους φιλοξενίας.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.