Γιάννα Αγγελοπούλου: Με γνώση του παρελθόντος, ενωμένοι προχωρούμε στο μέλλον

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με γνώση του παρελθόντος, ενωμένοι προχωρούμε στο μέλλον

Σε εκδήλωση για την προσφορά των Ντρέδων στην Επανάσταση του 1821 μίλησε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

PTH_R6S_9464
«Η διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης είναι η ασφαλέστερη εγγύηση για συνέχεια με ταυτότητα και προοπτική» τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας» η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Για την προσφορά των Ντρέδων στην Επανάσταση του 1821 και τα μηνύματα του αγώνα τους για τη σύγχρονη εποχή μίλησαν ακόμη, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης κ.α.

«Η ιστορία τους είναι δείκτης πορείας για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος. «Όσο είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Λαλούσης.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, την Περιφέρεια Πελλοπονήσου Π.Ε. Μεσσηνίας, την Πρεσβεία του Παναμά, το Δήμο Ζαχάρως, το Δήμο Καλαμάτας, το Δήμο Πύλου - Νέστορος, το Δήμο Οιχαλίας, το Δήμο Τριφυλίας, τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, τους Τριφύλιους Δυτικής Αττικής και την Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης