Ο Ρομά ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί
Μάνος Τσαγκαράκης
Άφαντος παραμένει ένας 36χρονος Ρομά, σεσημασμένος για σωρεία κλοπών, ο οποίος δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την πρωτοφανούς βιαιότητας εισβολή του σε ένα σπίτι στον Βόλο στο οποίο μπήκε κάνοντας κομμάτια την πίσω πόρτα με ένα... τσεκούρι!
Η διάρρηξη είχε γίνει στις 28 Ιουλίου, όταν ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας απουσίαζε και ο 36χρονος δράστης είχε αναστατώσει όλα τα δωμάτια ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή. Όμως, δεν είχε βρει παρά μόνο 100 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα και δύο παλιά ρολόγια, τα οποία άρπαξε και τράπηκε σε φυγή. Ο Ρομά ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.
Και ακόμη παραμένει ασύλληπτος, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 300 ημερήσιων μονάδων προς ένα ευρώ η κάθε μια, χωρίς αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι, αν εντοπιστεί και συλληφθεί, θα οδηγηθεί αμέσως στην φυλακή.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.