Pfizer: Αύριο τα εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Pfizer: Αύριο τα εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Στη σχετική ενημέρωση προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το μεσημέρι της Δευτέρας - Πρόκειται για ένα απ΄λο τα έξι κέντρα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο

pfizer_1
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα εγκαίνια των γραφείων του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου «ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει αύριο στην Θεσσαλονίκη τα γραφεία του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer. Πρόκειται για ένα από τα 6 κέντρα ψηφιακής καινοτομίας της εταιρείας στον κόσμο. Το χρονικό μιας επένδυσης ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2019. Μέχρι σήμερα που μιλάμε απασχολεί ήδη πάνω από 300 επιστήμονες υψηλού επιπέδου στη Θεσσαλονίκη. Αφορά και σε Έλληνες επιστήμονες που είχαν φύγει στο εξωτερικό και επιστρέφουν τώρα στην πατρίδα».

Και συνέχισε: «Ενδεικτικό της σημασίας που έχει η επένδυση αυτή για τη χώρα και ιδιαίτερα για τη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία είναι ότι σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ στην πλήρη της εξέλιξη θα αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκ ευρώ το Α.Ε.Π. της πόλης και θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα πάνω από 1.100 θέσεις εργασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Όπλα, τρόμος και ναρκωτικά: Ανώτερος Βορειοκορεάτης αξιωματικός που αυτομόλησε «λύνει» τη σιωπή του

Αιγαίο: Μετά τις Belharra και την αμυντική συνδρομή από Γαλλία, έρχεται και το αμερικανικό «ιππικό»


Παγκόσμια ενεργειακή κρίση μετά από 48 χρόνια: Στο έλεος του Πούτιν η Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης